Prym

Prym

Här hittar ni vårt stora utbud av Prym sybehör!

Ibland kan du behöva lite mer än bara symaskinsnål och tråd till ditt syprojekt.

Vi har ett otroligt brett sortiment av produkter från Prym både till din sömnad av nytt, till återbruk eller reparation av trasigt favoritplagg.
Det finns även annat som underlättar din vård av kläder. 

Bland våra sybehör från Prym finns alla verktyg och hjälpmedel du behöver i ditt sömnadsarbete, men även detaljer som resår, laglappar i reflex och tryckknappar. 

När du startar ditt syprojekt så tänk igenom vad du kan behöva till ditt arbete redan vid beställningen av tyget så att du kan komplettera med det som du saknar där hemma.

För att få flyt i ditt projekt så kan det vara smart att ha en bra bas hemma med sånt som du alltid använder så som knappnålar, synålar (och kanske lyxa till det med en magnetisk nåldyna) säkerhetsnålar och en fingerborg är en bra start. Det finns ett Prym Sykit för den som är helt ny på att sy. Prym har också fler sybehör som är bra att ha hemma t.ex måttband eller kanske en fiffikus, markeringspennor eller en sprättkniv. 

Vad du sen ska sy styr också över vad mer du kan behöva, resår, dekorationsresår, elastisk tråd, framilonband, ett mellanlägg för stadga. En limpenna är bra att ha, den hjälper till att hålla tyg, blixtlås eller spets på plats istället för att nåla. Du kanske ska sy en väska? Då kan D-ringar, lädernitar, väskband och karbinhake vara nåt för dig.

När du sytt i sista knappen i ditt projekt så har vi även Prymartiklar för att i fortsättningen vårda dina kläder: noppborttagare, blusfix självhäftande, tvättväska för bh, ett strykjärn mini att ta med på resan.

Från Prym kommer också de tänger för tryckknappar, håltagare, rullkniv och skärmatta som finns i vårt sybehörssortiment.

Vi har även ett stort Prymutbud av Color snaps, öljetter och klä-på-knappar

Här kommer några tips:
För att snabbt lägga upp en gardin kan du använda Fåll-fix
Har favoritjeansen gått sönder? Laglapp jeans gör det enkelt.
Ge symaskinen lite omvårdnad med Pryms symaskinsolja eller använd oljepennan
Strykjärnsrengöring gör ditt strykjärn som nytt.

Se till att du får med alla de sybehör du behöver till ditt syprojekt i din beställning så kan du börja på en gång när du får din order.


Välkommen in att utforska Pryms sortiment!


  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan